Err


Entre els dies 6 i el 13 de setembre no farem enviaments al estar de vacances. El dia següent del període farem els enviaments de les vostres comandes per ordre de recepció de les mateixes. Moltes gràcies i Feliç descans.

Botiga online de Flors de Bach i essències florals artesanals i ecològiques

En el Jardí de les Essències t'oferim les nostres flors de Bach artesanals, elaborades amb els mètodes tradicionals i les nostres essències de pròpia investigació elaborades tant amb els mètodes tradicionals com amb l'us de geodes minerals. Totes conservades en brandy 100% ecològic de 5 anys.  Essències d'Espais del Jardí, d'orquídies, de plantes carnívores, d'arbres diversos, mel amb con flors de Bach, etc. etc.


Kits de Flors de Bach

Pots trobar kits en caixes de cartró reciclable i kits en caixa de fusta fabricada per la Fundació Ilersis, a uns preus i qualitat insuperable.

Essències de Pròpia Investigació

Si Bach hagués viscut més anys, es molt probable que hagués descobert noves essències. En un planeta amb més de 400.000 espècies vegetals, seria estrany que tan sols 36 poguessin aportar les seves essències guaridores.  Nosaltres explorem les essències del món per aprendre el que la Terra té per a aportar.


Llibres i Quaderns

La Formació es indispensable per a una correcte aplicació de les essències florals. Des d'aquí optem per la investigació i difusió de materials florals i publiquem un Quadern per difondre les virtuts que descobrim de les noves essències.

FORMACIÓ EN FLORS DE BACH

Oferim una formació en flors de Bach que uneix els coneixements tradicionals i la filosofia de Bach amb l'estudi botànico de les plantes i una visió espiritual de la sanació a través de les flors i de la connexió amb la natura. Formació en dos nivells: el d'iniciació i el professional, així como una formació de les nostres essències de pròpia investigació.

Pagament 100 % segur

Acceptem pagaments amb  targetes Visa i Mastercard.Enviament  Ràpid

Entrega en 24-72h. No enviem els dijous tarda i els divendres. Clica per a veure les condicions de l'enviament.Contacte

compres@tiendaeljardidelesessencies.comJordi Cañellas Puiggros

El meu nom es  Jordi Cañellas Puiggròs, vaig nèixer a Igualada el 1969. Llicenciat en Biologia, especialitzat en Botànica i Ecologia, Postgrau en Fitoteràpia Clínica, Terapeuta floral, Naturòpata i Geocromoterapeuta. He exercit més de14 anys de forma professional com a terapeuta floral i fa més de 12 anys que soc formador de Flors de Bach en cursos d'iniciació i fa 4 anys també he iniciat una complerta formació professional tant en flors de Bach com en les essències del Jardí que elaboro.